What we love to do in Whatever Works…

Digital Performance &
Social Media

Όταν η μόδα συνοδεύεται με μια έξυπνη στρατηγική digital marketing, γεννιούνται οι καλύτερες ιδέες. Αναλαμβάνουμε το προφίλ του fashion brand σας στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok) και εφαρμόζουμε τεχνικές που εκτοξεύουν την επισκεψιμότητα και την απήχηση.

Creative &
Fashion Production

Έπειτα από χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διοργανώνουμε απαιτητικές παραγωγές μόδας, συντονίζουμε για το fashion brand σας ομάδες από σχεδιαστές, στυλίστες, μοντέλα, φωτογράφους, κειμενογράφους, ώστε εσείς απλά να απολαύσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Strategy &
Insight

Η ομάδα marketing της Whatever Works επενδύει στην εξέλιξη των fashion brands που αναλαμβάνει. Έμπνευσή μας η αρχιτεκτονική, η τέχνη, η φωτογραφία, οι αισιόδοξες ιστορίες και ο ίδιος ο άνθρωπος.

Influencers Marketing &
Βloggers, Brand ambassadors

Βρίσκουμε τους κατάλληλους influencers που ταιριάζουν στο brand σας, για να γίνουν το μέσο που θα περάσει το μήνυμά σας στο κοινό. Τους καθοδηγούμε, ώστε με κατάλληλο περιεχόμενο, να αυξήσουν την απήχησή και να διευρύνουν το κοινό σας με νέους followers.

Public Relations

Διαθέτουμε εμπειρία στη διοργάνωση επιτυχημένων events. Χτίζουμε πελατολόγιο, δίκτυο influencers και δημοσιογράφων που μιλούν για εσάς και προωθούν τις ιδέες σας με τον καλύτερο τρόπο.

Web Production

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα και το e-shop σας με γνώμονα όλα τα σύγχρονα εργαλεία που προάγουν την επισκεψιμότητα. Αναλαμβάνουμε και επιβλέπουμε το content, το σχεδιαστικό καθώς και το λειτουργικό κομμάτι.

Offline Marketing

Σχεδιάζουμε για το brand σας ραδιοφωνικά πλάνα, τηλεοπτικές καμπάνιες, ενέργειες promotion, πλάνο επικοινωνίας σε ελληνικό και διεθνή τύπο και καμπάνιες outdoor και moving media.

Marketing Strategy

Εντοπίζουμε τα trends και το κοινό σας και με βάση αυτά σχεδιάζουμε μια online και offline στρατηγική marketing που απογειώνει το προϊόν σας. Κριτήριά μας οι αξίες που διαφοροποιούν το brand σας στην αγορά και οι τάσεις που το αναδεικνύουν. Σύμμαχοί μας στη Whatever Works, όλα τα media και τα κοινωνικά δίκτυα.

Branding

Τι πιστεύουν οι άνθρωποι για το brand σας και τι αξίες αυτό μεταφέρει; Ορίζουμε τα δυνατά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό και δημιουργούμε νέα σημεία αναφοράς για το όνομα, την εικόνα και τις ιδέες που το ανακαλούν.

Design

Σχεδιάζουμε την ταυτότητά σας μέσα από το λογότυπο, πλούσιο προωθητικό και εταιρικό υλικό και digital creatives, εμπορικά βίντεο και μικρές ταινίες μόδας.

Social Media Management

Διαχειριζόμαστε το online προφίλ και την παρουσία σας σε όλες τις πλατφόρμες στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου, τη γραφιστική επεξεργασία του υλικού σας και την αλληλεπίδραση με το κοινό.

Content Creation

Λειτουργούμε ως το γραφείο τύπου σας, δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο με άρθρα, blogs, δελτία τύπου, video, eBooks, email, newsletters, eBrochures, ιστοσελίδες, webinars, webcasts, workbooks. Όλα γίνονται με online και offline εφαρμογές.

Shooting Production

Στη Whatever Works διοργανώνουμε φωτογραφίσεις καμπάνιας, editorial μόδας, φωτογράφιση για lookbooks, προϊόντων για e-shop, ghost mannequin effect, street fashion, beauty editorials σε στούντιο ή σε locations, σύμφωνα με τις ανάγκες του brand σας.

Video Production

Με τι τόνο μιλάτε για το brand σας; Το μήνυμα που θέλετε να στείλετε αντιπροσωπεύει τις αξίες σας; Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της εποχής και ενσωματώνουμε χρώματα, υλικά και ιδέες για να μεταφέρουμε το μήνυμα μέσα από ιστορίες που «μιλούν» στους ανθρώπους. Αναλαμβάνουμε την παραγωγή βίντεο από το σενάριο έως το τελικό μοντάζ και την προώθηση.

Campaign

Δημιουργούμε διαφημιστικές εκστρατείες που πιάνουν τον παλμό της εποχής και προσφέρουν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες. Οι αποδέκτες νιώθουν συλλέκτες εμπειριών και όχι καταναλωτές που αγοράζουν.

Content Marketing &
Digital PR

Παντρεύουμε τις τεχνικές marketing, μέσα από τα online εργαλεία που έχουμε, με τις τεχνικές PR.

Monitoring &
Analytics

Αναλύουμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες σας, τις επιδόσεις σας, τις τάσεις στην αγορά, τις ανάγκες των καταναλωτών και τον ανταγωνισμό. Με αυτή τη γνώση πετυχαίνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Online reputation Management

Χειριζόμαστε τη δημόσια εικόνα σας, την οποία κάποιος βλέπει online. Διαχειριζόμαστε τα κανάλια συζητήσεων, κάνουμε σωστή διαχείριση κρίσεων, ώστε να δίνετε θετικό feedback στο κοινό και να έχετε καλές κριτικές.

Google, Facebook &
Instagram Advertising

Με μια κίνηση και κατάλληλες προσαρμογές προσεγγίζουμε το κοινό σας και στις τρεις βασικές digital marketing πλατφόρμες. Με σωστά επιλεγμένες εικόνες και λέξεις κλειδιά σχεδιάζουμε βιωματικές εμπειρίες shopping και πετυχαίνουμε δυνατές αποδόσεις.

YouTube Advertising

Αξιοποιούμε τη μεγαλύτερη πλατφόρμα βίντεο για να προσεγγίσουμε το κοινό σας και να προσελκύσουμε καινούριο, δημιουργώντας ελκυστικό περιεχόμενο.

TikTok & Snapchat Advertising

Αναδεικνύουμε μέσα από έξυπνα βίντεο το brand σας στοχεύοντας στο νεανικό δυναμικό κοινό. Αλληλεπιδρούμε με τους πιο δυνατούς influencers. Γινόμαστε εμείς η επιρροή τους και εκείνοι οι επόμενοι trend setters σας.

LinkedIn Advertising

Χειριζόμαστε το εταιρικό προφίλ σας, δημιουργούμε εταιρική στρατηγική στα μέτρα σας, χτίζουμε brand awareness, τρέχουμε καμπάνιες και διατηρούμε επαφή με ανθρώπους του Business Industry διεθνώς. Το κάνουμε αποτελεσματικά εκεί όπου χτυπά η καρδιά της αγοράς.

Email Marketing

Σχεδιάζουμε newsletters με call-to-action φιλοσοφία, προωθητικά email που αναδεικνύουν τη δουλειά σας και ταυτόχρονα χτίζουν μια σταθερή σχέση με τους πελάτες σας.

Support

Παρέχουμε διαρκή τεχνική υποστήριξη, hosting, security updates και support στο κομμάτι των λειτουργιών και του design.

Γραφεία

WΗATEVER WORKS AGENCY
MARKETING + SALES SHOWROOM
ΠΙΝΔΟΥ 18Α | 183 44 | ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ
+30 216 700 7065 |  +30 210 4100 266

Επικοινωνήστε μαζί μας

MARKETING SHOWROOM
ΑΛΑΜΑΝΟΥ ΤΙΝΑ
Τηλ.: (+30) 210 4100266
Κιν.: (+30 ) 6936594028
Email: press@whateverworks.gr

WHOLESALE SHOWROOM
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ
Τηλ.: (+30) 216 7007065 210 7003746
Κιν.: (+30) 697 6000879
Email: nikosp@whateverworks.gr

Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε την… Whatever Works